Author Topic: Doesn't seem to work  (Read 8762 times)

Offline TboneJenkins

  • No flame
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Doesn't seem to work
« on: February 12, 2009, 12:04:59 AM »
Hello,

I tried to add my Writing Project to the Word Counter list. When I put in the information (with starting balance as 0, as I hadn't put in any words yet) and press "Add", I get a message back "Column count doesn't match value count at row 1". Nothing seems to work. Thanks for checking into this.

LaShawn

Offline Fahim

  • Administrator
  • Inferno
  • *****
  • Posts: 663
  • Karma: +4/-0
    • http://www.farook.org
Re: Doesn't seem to work
« Reply #1 on: February 12, 2009, 03:42:55 PM »
Can you try with the word count set to 1 and see if that works? In the meantime, I'll check at this end to see what might be going on ...

Offline TboneJenkins

  • No flame
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Re: Doesn't seem to work
« Reply #2 on: February 12, 2009, 09:21:05 PM »
Setting it to 1 doesn't work either.  :|

Offline Fahim

  • Administrator
  • Inferno
  • *****
  • Posts: 663
  • Karma: +4/-0
    • http://www.farook.org
Re: Doesn't seem to work
« Reply #3 on: February 13, 2009, 05:43:00 AM »
I'm puzzled as to why it doesn't work for you because I've tested like 3-4 different entries and all of them were saved successfully. I have tried without entering anything for goal or opening balance and it sill worked fine ... Could you please tell me the actual values that you're using?

Offline TboneJenkins

  • No flame
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Re: Doesn't seem to work
« Reply #4 on: February 19, 2009, 07:57:09 AM »
This is what I put in:

Project Name: Weeping of the Willows
End Date:  30 September 2009
Goal: 200,000
Opening Balance: 0

I click "add" and I get: Column count doesn't match value count at row 1

I'm using IE7, if that helps.

LaShawn

Offline Fahim

  • Administrator
  • Inferno
  • *****
  • Posts: 663
  • Karma: +4/-0
    • http://www.farook.org
Re: Doesn't seem to work
« Reply #5 on: February 19, 2009, 08:07:58 AM »
I haven't tested yet, but I'm willing to bet that it's the comma in the "200,000" :) Try without the comma and it should work. I should look for that kind of thing and strip it out of user entries ...

Offline TboneJenkins

  • No flame
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Re: Doesn't seem to work
« Reply #6 on: February 19, 2009, 10:48:09 AM »
That was it! It works fine now.  :-D Thanks for the help!

Offline Fahim

  • Administrator
  • Inferno
  • *****
  • Posts: 663
  • Karma: +4/-0
    • http://www.farook.org
Re: Doesn't seem to work
« Reply #7 on: February 19, 2009, 12:31:43 PM »
Glad to hear that you got it working :) I'll fix that comma thing when I have a chance ...